Ensimmäistä kertaa tätä sivua katsottaessa kamera yrittää asentaa liitännäisen, johon siis tulee antaa lupa. Seuraavilla kerroilla katselu onnistunee. Microsoftin Edgen kanssa on vaikeuksia, kun taas Applen Safari toimii heti.

VALITETTAVASTI lintulautasivustossa on toistaiseksi tuntematon bugi, joka estää sivun näkymisen, jos jostain syystä sivu täytyy uudelleenladata. Lataus kuitenkin onnistuu, kunhan poistaa ensin evästeet ja historian. Ehdotuksia bugin korjaamiseen kiitollisuudella vastaanotetaan.

Ylösalaisin olevan kurkkupurkin tarkoitus on estää oravan pääsy lintulaudalle.

Parhaat katseluajat lintulaudalle ovat juuri auringonnousun jälkeen ja juuri ennen auringonlaskua. Kamera rajoittaa samanaikaisten käyttäjien määrän kymmeneen. Sivu on käyttäjää kohden kerrallaan auki vain kolme minuuttia, koska elävä kuva (15 FPS) vie runsaanlaisesti kaistaa, mutta näitä kolmen minuutin jaksoja ei ole rajoitettu. Pienestä fps -nopeudesta johtuen lentävät linnut näkyvät usein harmaana viivana.

Lintulautaa kuvaa Planet ICA-HM316W -kamera, joka siis ensimmäisellä katselukerralla (yrittää) asentaa kameran tarvitseman liitännäisen. Kamera on yhteydessä nettiin Applen AirPort Time Capsulella ja AirPort Expressillä muodostetun langattoman verkon kautta. Dynaamisen IP:n ongelman hoitaa dyn.com